Ulaşım

BMW, Microsoft Surface teknolojisini araçlarına taşıyor – Video

Teknoblog.com – BMW dokunmatik ekran teknolojisinden yararlanan ilk otomobil üreticisi unvanını ele geçirdi. Şirketin web sitesinde Microsoft Surface’i nasıl kullanacaklarına dair bir video yer alıyor. Özel bir donanım üzerinde çalışacak çoklu-dokunmatik yüzey ve Microsoft tarafından sağlanacak yazılımlar ile müşteriler satın alacakları BMW’yi istedikleri gibi tasarlayabilecek.

Microsoft Surface teknolojisi bir ya da daha fazla kullanıcıya dijital içeriği fare ya da klavye kullanmadan, sadece el ve parmak hareketleriyle kontrol etme olanağı sağlıyor. BMW bu teknolojiyi kullanarak müşteri deneyimini farklı bir seviyeye taşımayı amaçlıyor. Basitçe anlatırsak, araç satın almak isteyen bir müşteri gelecekteki aracını bir kaç ekran dokunuşuyla ayarlayacak, rengini istediği gibi değiştirebilecek ve sonuçları anında ekranda görecek.

BMW bu teknolojiyi gerçekleştirirken Vectorform adlı şirket ile birlikte hareket ediyor. BMW’nin bu teknolojisi gerçekten heyecan verici, üstelik söylenenlere göre daha heyecan verici yenilikler de yoldaymış.

Video: BMW – Microsoft Surface

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER