Teknoloji

Bluetooth kulaklıkta stereo dönemi başladı

Sennheiser Communications?ın yeni stereo Bluetooth kulaklığı Sennheiser MM 200, mükemmel ses kalitesiyle farklılık yaratıyor. Sennheiser MM 200 sayesinde Bluetooth kulaklık kullanıcıları stereo müziğin ve aynı zamanda da mobil iletişim özgürlüğünün keyfini bir arada çıkarıyorlar.

Özel kulaklık yapısı sayesinde dış ortam sesini engelleyen Sennheiser MM 200, kulağınıza tam oturması için 3 farklı boyda ?ear pad? ile birlikte geliyor. Ülkemizde Bircom güvencesiyle sunulan Sennheiser MM 200, kullanım kolaylığı ve hafifliğiyle dikkat çekiyor.

Sennheiser MM 200 maksimum bağlantı kalitesi için en yeni Bluetooth teknolojisinden yararlanıyor. Aynı anda iki farklı kaynağa bağlı olarak kullanılabiliyor. Örneğin, bir yandan cep telefonunuza bağlıyken, bir yandan da mp3 player?ınızdan müzik keyfini yaşamaya devam ediyorsunuz. Sennheiser MM 200?ün kulağınıza en iyi şekilde oturması için uygun ?ear pad?i takıyorsunuz. Hemen ardından da dışarıdaki sesleri kesen ve benzersiz bir bas duyarlılığı olan kulaklığın keyfini çıkarmaya başlıyorsunuz. Sennheiser MM 200?ün üzerindeki kumanda sayesinde telefonunuza gelen çağrılara yanıt verebiliyor ya da sonlandırabiliyor, mikrofon sesini kapatabiliyor, dilerseniz çağrı aktarma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

9 saate kadar müzik dinleme süresi, 11 saate varan konuşma süresi ve 300 saatlik bekleme süresine sahip olan Sennheiser MM 200, yalnızca 28 gram ağırlığıyla kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor. Çok hafif olduğu için Sennheiser MM 200?ü boyun askısı ya da elbise mandalıyla kullanabiliyorsunuz. Bircom güvencesiyle ve 2 yıl garantiyle sunulan Sennheiser MM 200, elektrik prizi, USB ve otomobil şarj ünitesiyle birlikte geliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER