Teknoloji

BlueStacks ile Android uygulamaları Windows PC’lerde çalışıyor – Video

BlueStacks, akıllı telefonunuzda kullandığınız Android uygulamalarını masaüstü bilgisayara taşıyor. Bir uygulama oynatıcısı niteliği taşıyan BlueStacks sayesinde kullanıcılar Android uygulamalarını Windows PC’ler üzerinde çalıştırabilecek. Ücretsiz olan bu uygulama uygulamaların tam ekranda kullanılmasına izin veriyor.

BlueStacks’in geliştiricisi şirket bu aracın Android geliştiricileri için mükemmel bir çözüm olduğunu, çünkü Windows kullanıcılarına da uygulamaları PC’lerine yüklemek için satın alma fırsatı sunduğunu işaret ediyor. Böylelikle uygulama hem popüler bir mobil işletim sistemi platformunda hem de popüler bir masaüstü platformunda çalışma fırsatı bulacak, bu geniş bir dağılım anlamına da geliyor. Uygulama geliştiricilerinin, uygulamalarının BlueStacks üzerinde çalışabilmesi için ek bir çaba sarfetmesine gerek yok.

BlueStacks’e göre, PC üreticileri bu yazılımı daha fabrikadayken cihazlarına yükleyecek.Yazılımın Android uygulamalarını cihazlar arasında eş zamanlayabildiği de belirtiliyor. Bu demek oluyor ki, Android cihazınıza indirdiğiniz bir uygulama PC’de de yüklü hâle gelmiş olacak.

BlueStacks’i yakından tanımak için aşağıdaki tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Video: BlueStacks Android çalıştırma aracı

İlgili – BlueStacks

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER