Eğlence

Blizzard Warcraft serisine yeni bir mobil oyun ekleyecek

blizzard warcraft

Microsoft tarafından satın alınacağı açıklanan Activision Blizzard, bir önceki çeyreğe ait finans raporunu paylaştı. Bu finans raporu şirketin gelecek planları konusunda önemli bilgiler veriyor. Blizzard, bu yıl içinde Warcraft serisine yeni bir mobil oyun eklemeye hazırlanıyor.

Basın açıklamasında Blizzard’ın 2022’de seri için yeni içerikler planladığı ve tamamen yeni mobil oyununun da bu yıl oyuncularla buluşacağı belirtildi. Basın açıklamasında oyun hakkında başka detaylar paylaşılmadı. Şu an için sadece Warcraft’ın yeni mobil oyununun bu yıl çıkacağı biliniyor.

Activision Blizzard’ın mobil oyunlardan elde ettiği gelir düşünülünce bu tercihe pek şaşırmamak gerekiyor. Call of Duty Mobile, 2021’de şirkete milyarlarca dolar gelir kazandırmıştı. Candy Crush ise uygulama mağazalarının gelir listelerinin zirvesinden inmiyor.

Warcraft serisine yeni bir mobil oyun eklenecek olması, Activision Blizzard için ilginç bir tercih olarak değerlendirilebilir. Diablo’nun mobil oyunu Diablo Immortal’ın geliştirme çalışmaları 2018’den bu yana devam ediyor. Bu oyunun da 2022’de çıkması planlanıyor. Activision Blizzard’ın aynı yıl içinde iki mobil oyunu birden çıkarmasının nasıl bir sonuç vereceğini görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER