Eğlence

Blizzard Overwatch 2 hakkında yeni detaylar paylaşacak

blizzard overwatch 2 pvp

Overwatch 2’nin ilk PvP betasının tamamlanmasının ardından oyunun yapımcısı Blizzard’dan yeni bir açıklama geldi. Blizzard Overwatch 2 hakkındaki yeni detayları 16 Haziran’da düzenleyeceği etkinlikte paylaşacak.

Bu etkinlikte oyuncuları nelerin beklediği konusundaki detaylar şu an için sınırlı. Stüdyonun yeni PvP beta sürümü hakkındaki detayları paylaşması ve önümüzdeki aylardaki planları hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Blizzard’ın bu etkinlikte ilk beta sürümüne gelen eleştirilerden bazılarına yanıt vermesi muhtemel görünüyor. Yeni kahraman Sojourn’un yanı sıra dört yeni harita, yeni oyun modu, iyileştirilmiş oyun motoru, karakterlerde yapılan önemli değişiklikler beta sürümünde görülmüştü.

Oyunun direktörü Aaron Keller, hayranlara hitaben yazdığı bir mektupta gelen eleştirilere şu şekilde karşılık vermişti: “Ekip olarak Overwatch dünyası, evreni bizim için büyük anlam taşıyor. Biz buraya zamanımızı, kreatif enerjimizi ve tutkumuzu veriyoruz. Bu kadar önem verdiğiniz bir şeyi başkalara açmak korkutucu olabiliyor. Özellikle işi tamamen bitirmediğinizde ve insanlardan gerçek ve geçerli eleştiriler istediğinizde bu daha korkutucu hâle geliyor. Ancak bunu yapmamamızın nedeni daha iyi bir oyun sunmak. Bunu da oyuncularımız ve topluluğumuz mümkün kılacak.”

Blizzard Overwatch 2 ekibi ilk beta sürümünde belli unsurları test etmeye odaklanmıştı. Bu unsurlar arasında yeni haritalar 5’e 5 oyun modu, sürümün ve sunucuların dengesi ve kararlılığı bulunuyordu. Blizzard’ın yeni beta sürümüyle ilk betadaki şüpheleri ortadan kaldırıp kaldırmayacağı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER