Eğlence

Blade Runner 2049’un yeni fragmanı yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blade runner 2049Blade Runner, bilimkurgu sinemasının kült filmleri arasında sayılıyor. Uzun yılların ardından çekilen devam filmi Blade Runner 2049, ilk filmin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Sony, Denis Villeneuve’ün yönettiği filmin yeni fragmanı yayınlandı.

Yeni fragman; yönetmen Denis Villeneuve ile oyuncular Harrison Ford ve Ryan Gosling’in de katıldığı ve çeşitli konuların konuşulduğu bir Facebook Live yayınının ardından paylaşıldı. Yeni fragmanda Gosling’in karakterine ait daha fazla görüntü bulunuyor. Buna ek olarak, Harrison Ford’un canlandırdığı Rick Deckard’ı ve diğer oyuncular Jared Leto ile Robin Wright’ı da görmek mümkün oluyor. Leto’nun yeni replikatifler için bir tür kreatör olduğu düşünülürken, Wright bir polis şefi olarak filmde yerini alıyor.

Yeni fragman da devam filminin senaryosu hakkında pek fazla ipucu vermiyor. Fragmanda distopik sanat tarzının ilginç örnekleri ön plana çıkıyor. Prodüksiyon ekibi, orijinal Blade Runner’daki hissiyatı yaşatmak için önemli bir mesai harcamışa benziyor. Filmde Gosling’in karakterinin ayrı bir yeri olduğu ve uzun süredir Deckard’ı aradığı belirtiliyor.

Blade Runner 2049 6 Ekimde vizyona girecek

Bilimkurgu severlerin heyecanla beklediği film, 6 Ekimde vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER