EğlenceManşetler

PUBG Mobile’ın ilk sanal konserini Blackpink verecek

blackpink pubg mobile

Güney Koreli pop grubu Blackpink, dünyanın en popüler grupları arasında yer alıyor. K-Pop sahnesinin en büyük isimlerinden biri olan Blackpink PUBG Mobile oyuncuları için sanal bir konser verecek. Bu konser hem grup hem de oyun için bir ilk olma niteliği taşıyor. Konser “The Virtual” adıyla gerçekleştirilecek.

Oyun içi konser etkinliği ile müzik ve oyun severler Blackpink’in  klasik hitlerinden oluşan performansını izlemek için iki fırsata sahip olacak. Etkinlik, Kuzey ve Güney Amerika’da 22 – 23 Temmuz ve 29 – 30 Temmuz tarihlerinde; dünyanın geri kalanında ise 23 – 24 ve 30 – 31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu Blackpink ve PUBG Mobile‘ın ilk iş birliği değil. 2020 yılında Blackpink’in “The Album” isimli albümünün lansmanı da PUBG Mobile üzerinde yapılmıştı.

Grubun hayranları gerçek Blackpink deneyimini sadece konsere gelerek değil, grubun performansları sırasında giyeceği özel yapım performans kostümlerini alarak da yaşayacak. Kostümler 23 Temmuz’dan 31 Ağustos’a kadar oyunculara açık olacak ve Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa tarafından giyilen göz alıcı kıyafetler, oyuncuların savaş alanında ışıldamasını sağlayacak.

Oyuncular ücretsiz biletlerini 15 Temmuz’dan itibaren oyun içinden temin etmeye başladı ve biletini alan oyuncular konsere katılmak için gerekli olan Konser Kaynak Paketini önceden yükleyebilirler. 19 Temmuz’dan itibaren oyuncular PUBG Mobile’da Blackpink enerjisini yaşatmaya başlayacak. Oyun içinde sanatçılara ne kadar çok hediye verilir ise, o kadar çok hediye ve promosyon malzemesi görünmeye başlayacak! Ayrıca, sadece oyuna giriş yaparak ya da temalı mücadeleleri tamamlayarak her gün çeşitli özel ödüller kazanma fırsatı olacak.

Blackpink PUBG Mobile için özel bir şarkı hazırladı

Diğer taraftan bu işbirliği sadece Blackpink’in mevcut şarkılarını kapsamıyor. PUBG Mobile için özel olarak tasarlanan ve oluşturulan özel bir parça ve yeni bir müzik videosu çok yakında oyunda ve PUBG Mobile sosyal medya kanallarında yayınlanacak.

Tencent Games PUBG Mobile Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, “PUBG Mobile olarak Blackpink ile tekrar ortaklık yapmaktan ve muhteşem müzikleri ile oyunumuz arasındaki bağı derinleştirmekten onur duyuyoruz. İlk oyun içi konserimiz ile PUBG Mobile’ın sürekli gelişen dünyasını daha da genişletecek, Blackpink’in geri dönüşüne tanık olacağımız bu işbirliğiyle gelecek yıllar boyunca hatırlanacak  çığır açan bir etkinliğe imza atacağız. Battle Royale’de yeni bir çağ başlattığımız için inanılmaz heyecanlıyız. Bu, kaçırmak istemeyeceğiniz bir deneyim olacak” dedi.

YG Entertainment ise “Dünyanın en iyi grubu Blackpink PUBG Mobile arasındaki ikinci işbirliğini bir oyun içi konser ile düzenlemekten memnuniyet duyuyoruz. Hem sanatçılar hem de hayranlar için sınırların ve dil engellerinin ötesinde, yakın bir etkileşim kurulmasına fırsat yaratılmasını umuyoruz. Sanal dünyada düzenlenen bir konser olduğu için müzik ve performansların yanı sıra çeşitli eğlenceler ile hayranlara özel ve ilginç bir deneyim yaşatılacak. Hepimiz Blackpink’in gerçek dünyadan farklı olarak çeşitli yönlerinin tadını çıkarabileceğiz.” dedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER