Manşetler

BlackBerry Z10’un parçaları 4.3 inç ekranı işaret ediyor

RIM’in yakında çıkacak BlackBerry 10 cihazlarıyla ilgili az çok bilgi sahibi olduk. Artık 30 Ocakta gerçekleşecek olan lansmanda ortalığa saçılmış olan bilgi kırıntılarının bir derlemesini ve sağlamasını görecek gibiyiz. Son olarak BlackBerry Z10 adıyla çıkacağı iddia edilen sadece dokunmatik ekranlı akıllı telefonun LCD, dokunmatik ekran sayısallaştırıcısı ve içindeki parçaların fotoğrafları ortaya çıktı. Bu parçalar söz konusu telefonun 4.3 inç büyüklüğünde ekran barındıracağını işaret ediyor.

ETrade Supply sitesinin derlediği bu parçalarda 4.3 inç ekranın dışında microSD kart yuvası gibi görünen bir parça da dikkat çekiyor. SIM yuvasının tasarımıysa bir az şaşırtıcı. Yuvanın konumu parçaya göre değişiklik gösteriyor, bu da farklı tasarımların görülebileceği şeklinde yorumlanabilir. HDMI çıkışı da barındıracak gibi görünen cihazın kasası sızan parçalara göre 10 mm.’lik kalınlığa sahip olacak.

Site, sızdırdığı parçalar için bir de video hazırlamış. Video sayesinde bahsettiğimiz bu parçalarla ilgili detayları alabilir, neye benzediklerini daha iyi şekilde görebilirsiniz.

İlgili >> N4BB

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER