Manşetler

İlk BlackBerry 10 telefonu Z10 İngiltere’de görüntülendi

Bu sabah yayınladığımız şu yazıda belirttiğimiz gibi İngiltere’dekiler ilk BlackBerry 10 telefonu BlackBerry Z10 ile tanışmaya hazırlanıyor. @bandozer rumuzlu bir Twitter kullanıcısı İngiltere’de faaliyet gösteren Phones4U’da BlackBerry Z10’a rastlamış ve birkaç fotoğrafını çekip paylaşmış. Kullanıcının ilk izlenimleri cihazın görünüş ve kullanım açısından iyi göründüğü şeklinde.

blackberry-z10-sizinti-300113

Bu arada Engadget sitesi de İngiltere’deki bir kaynağından BlackBerry Z10’a ait fotoğraflara ulaşmış. Yazının devamında yer alan bağlantıyı takip ederek şu anda tanıtımı gerçekleşen BlackBerry 10 ile çalışan ilk telefonun fotoğraflarını görebilirsiniz. Bu arada BlackBerry 10 tanıtımını canlı izlemek isteyenler vakit kaybetmeden bu bağlantıyı takip etsinler.

İlgili >> Engadget, Twitter (@bandozer)

[Görsel – Engadget]

 

 

 

Looks like UK retailers might be jumping the gun a bit on the about-to-be-announced BlackBerry Z10 smartphone ahead of the upcoming event. Twitter user @bandozer spotted one at a Phones4U retailer and managed to snap a pic (after the break), saying that “it looks and feels good,” while our own tipster forwarded us the above image that came from another store. Looks like the only thing that’ll stop the numerous leaks is when RIM finally announces the darned thing — sometime in the next hour or two.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER