Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Pocket-lint sitesine konuşan BlackBerry’nin küresel ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı Francois Mahieu, şirketin yeniden tablet pazarına dönmeyi düşündüğünü, ancak bu konuda mevcut bir planın olmadığını belirtti.

BlackBerry son olarak 2011’in mayıs ayında PlayBook’u piyasaya sürmüştü. PlayBook eleştirmenlerden övgü alsa da, iyi bir satış performansı gösterememişti. Halihazırda yeniden yapılanma süreci içinde olan BlackBerry’nin PlayBook takipçisi için acele bir karar vermeyeceği düşünülüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung beş Galaxy Tab S10 modeline kritik temmuz güncellemesini gönderdi

Google’ın yeni yapay zekâsı insansı robotların tüm vücudunu kontrol edebiliyor
Pixel 11 Pro Fold’un yeni ışık sistemi ilk kez görüntülendi

Samsung yeni Galaxy Tab S12 serisinin bu yıl geleceğini doğruladı
Google Pixel Watch 5 tasarımı yeni görsellerle netlik kazandı
Mahieu’nun sözleri de bu düşünceyi doğruluyor. PlayBook’un beğenilmesine rağmen başarılı olamadığını söyleyen Mahieu, tablet alanında yeni bir hamle yapabileceklerini, fakat henüz bunun için hazır olmadıklarını dile getirdi.
İlgili >> Pocket-lint
Günün Öne Çıkan Fırsatları






REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


