Teknoloji

BlackBerry Priv animasyon videosuyla içini gösteriyor

blackberry

blackberry priv

BlackBerry Priv, Kanadalı şirketin bilançolarına beklenen dopingi sağlama konusunda yetersiz kalmış olabilir. Ancak önümüzdeki yılla birlikte işlerin değişme potansiyeli bir hayli yüksek gözüküyor. Zira, BlackBerry’nin ilk Android telefonu önümüzdeki yıldan itibaren ABD’nin en büyük mobil operatörü Verizon tarafından da satılacak.

Bunun cihazın satışlarına olumlu bir katkı yapacağını görmek pek zor değil. Cihazın Verizon versiyonu için ABD Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) gerekli izinler alınmış durumda.

Verizon aboneleri tarafından bu kadar merakla beklenen son BlackBerry telefonu, 2008’de satışa sunulan ve şirketin ilk dokunmatik ekranlı modeli olma niteliğini taşıyan BlackBerry Storm 9530’du. iPhone’a rakip olması planlanan cihaz, kutusundan çeşitli donanım ve yazılım hatalarıyla birlikte çıkmıştı.

BlackBerry Priv’in içini videoyla keşfedin

BlackBerry Priv için yayınlanan yeni bir animasyon video ise cihazın nasıl birleştirildiği ve içinin nasıl olduğu konusunda daha somut bir fikir edinilmesini sağlıyor. Söz konusu videoyu hemen aşağıda seyredebilirsiniz.

Kanadalı üreticinin ilk Android cihazı unvanını taşıyan Priv, kutusundan Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çıkıyor. Akıllı telefonun 5.4 inç ekranı 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor. Qualcomm Snapdragon 808 işlemciye ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza eşlik ediyor. 18 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 3410 mAh kapasiteli pil, microSD kart desteği ve yerleşik Qi kablosuz şarj akıllı telefonun diğer özellikleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER