Teknoloji

BlackBerry Messenger Android uygulamasına ait olduğu iddia edilen yeni ekran görüntüleri sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RIM’in BlackBerry Messenger servisini Android cihaz sahiplerinin kullanımına sunacağı tahmin ediliyor. Hatta bunu destekleyecek şekilde RIM’in Android uygulamasına ait olduğu iddia edilen 1-2 ekran görüntüsünün varlığı ortaya çıkmıştı. TechnoBuffalo sitesi bu fotoğraflara ek niteliğinde yeni ekran görüntüleri yayınladı. Siteye fotoğrafları ulaştıran kaynak RIM’de çalışmakta olduğu iddiası da ilginç.

Söz konusu kaynak BBM Android uygulamasını ucuz ve kararsız olarak nitelendirdiği BlackBerry Android geliştirici telefonunda çalıştırdığını söylemiş. Söz konusu telefonun önünde yer alan dört tane Android navigasyon tuşunun tutuk olduğunu ve piyasaya çıkmasını beklemediğini eklemiş. Bu hafta başında ortaya çıkan BBM Android uygulaması ekran görüntülerinde Nicole adında bir profil bağlantısı dikkat çekmişti. TechnoBuffalo’nun kaynağı Nicole’un BBM testleri için varsayılan hesap niteliği taşıdığına dikkat çekmiş. En önemli ipucuysa, BlackBerry Messenger Android uygulamasının 18-20 Ekim tarihleri arasında San Francisco’da düzenlenecek DevCon konferansında tanıtılacağı oldu.

İnternete sızan ipuçları bu şekilde, ancak RIM BlackBerry Messenger’ın Android versiyonunu hazırladığına dair iddiaları yalanlıyor. Bu nedenle söz konusu dedikodulara ihtiyatlı yaklaşmakta fayda var. Ne var ki, BlackBerry kullanıcıları arasında zaten popüler olan BBM’in farklı platformlara açılması bu uygulamanın penetrasyonunu daha da büyütebilir.

İlgili – TechnoBuffalo

İLGİLİ HABERLER