Teknoloji

BlackBerry KeyTwo “Athena”nın basın fotoğrafları görüldü

QWERTY klavyeli Android telefonu BlackBerry KeyOne‘ın takipçisi olacağı düşünülen telefonun taslak fotoğrafı internete sızdı. Birçok kişinin BlackBerry KeyTwo olarak adlandırdığı, bununla birlikte BlackBerry KeyOne 2 ya da Athena kod adıyla anılan cihazın her açıdan çekilmiş basın fotoğrafları Slashleaks tarafından yayınlandı.

Fotoğraflar sayesinde telefonu ön, arka, sağ ve sol kenarlardan görmek mümkün oluyor. Aynı zamanda, önümüzdeki aylarda beklediğimiz telefonun üst ve alt kenarlarında neler olduğunu da fotoğraflardan görebiliyoruz.

Beklenen telefonun selefi KeyOne’a göre birtakım görsel farklılıklar barındırdığı görülüyor. Başlangıç olarak, arkada çift lensli bir kameranın bulunduğunu görüyoruz. Geçen yıl çıkan modelin arkasında tek kamera bulunuyordu.

Görünüşe göre, BlackBerry KeyTwo da 3.5 mm. kulaklık jakına bağlı kalacak, ancak daha ince bir kenar profiliyle gelecek. Klavyenin de KeyOne’dakine göre daha düzgün ve muntazam göründüğü dikkatlerden kaçmıyor.

Telefon görünüş açısından KeyOne’ın takipçisi olacağını gösteriyor. Bununla birlikte geçen yılın modeline göre daha keskin açılara sahip, yuvarlak hatlarının azaltıldığı bir tasarım göreceğiz gibi görünüyor.

BlackBerry markalı Android telefonlarının üreticisi TCL, paylaşılan fotoğrafların doğruluğuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle fotoğraflar şu an için spekülasyon olmanın ötesine geçmiyor. Ancak fotoğraflar gerçekse, TCL’in başarılı olması muhtemel bir cihaz çıkarmaya hazırlandığını söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER