Teknoloji

BlackBerry KEYone 2’ya ait aksesuarlar şimdiden internette boy gösteriyor

blackberry keyone 2BlackBerry Mobile, geçtiğimiz yıl BlackBerry KEYone’ı tanıtmıştı. KEYone, fiziksel klavyesi ve uzun pil ömrüyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Akıllı telefonun satış rakamı 900 binin altında kalsa da, deneyenler KEYone’ı 2017’nin başarılı cihazları arasına yerleştirmişti. BlackBerry Mobile da 50 ülkede sattığı telefonun performansını başarılı olarak değerlendirmişti. Bu macera şimdi BlackBerry KEYone 2 ile devam edecek gibi görünüyor.

KEYone 2’nin BlackBerry Mobile’ın 2019’da piyasaya süreceği iki yeni telefondan biri olacağı uzun bir süredir konuşuluyor. İnternette boy gösteren aksesuarlar da, konuşulanların doğru olduğunu ve KEYone 2’nin yakın zamanda resmiyet kazanabileceğini gösteriyor. Aksesuar sızıntılarının birden fazla kaynakta görülmesi de gerçek olma ihtimallerini artırıyor.

Kılıf üreticisi Skinomi’nin internet sitesinde de, Amazon’da da KEYone 2 için hazırlanmış aksesuarlar görülebiliyor. Bu aksesuarların büyük kısmını kılıflar oluştururken, ekran koruyucuların da listedeki varlığı dikkat çekiyor.

BlackBerry KEYone 2 için hazırlanan aksesuarlar, telefonda bulunması beklenen bileşenler ve telefonun diğer özellikleri konusunda ipucu vermiyor. Ancak genel beklenti akıllı telefonda IP67 suya dayanıklılık ve enerji tüketimi bakımından verimli bir Qualcomm Snapdragon yonga setinin bulunacağı yönünde.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER