Teknoloji

BlackBerry KEY2’nin yenilikleri videoda gösteriliyor – Video

blackberry key2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry key2BlackBerry KEY2, çok yakında tanıtılacak ve BlackBerry’nin kurumsal odaklı en son Android akıllı telefonu olacak. Bunun öncesinde YouTube‘a, söz konusu telefon hakkında ipuçları veren bir video yüklendi.

Cihazın arkasında iki kamera ve LED kurulumu dikkat çekerken; fiziksel klavye, BlackBerry Hub destekli mesajlaşma uygulamaları, ön yüklü olarak sunulan Privacy Shade ve yenilenmiş uygulama çekmecesi kısayolu da öne çıkan diğer unsurlar arasında bulunuyor.

KEY2 geçen yılın başlarında çıkan KeyOne’ın takipçisi olacak. KeyOne BlackBerry markasını taşıyan cesur tasarımlı ürünlerden bir tanesi olmuştu. Ancak bu cihaz fiziksel klavyesiyle nostaljik takılmayı seven kısıtlı bir kitleye hitap etmişti. Üretkenlik odaklı özellikleriyle de daha çok çalışanları hedefliyordu.

KeyOne’ın BlackBerry Mobile için başarılı bir cihaz olduğunu söylemek pek de kolay sayılmaz. Şirket bu cihazdan geçen yıl 850 bin adet satabildi. Türkiye’de piyasaya çıkışı ise tanıtılmasının üzerinden neredeyse bir yıl kadar geçtikten sonra oldu. Ne var ki, cihazın performansı BlackBerry yönetimini memnun etmiş gibi görünüyor. Yine TCL’in üreteceği BlackBerry KEY2’nin nasıl bir performans sergileyeceğini, 7 Haziran’da New York şehrinde gerçekleştirilecek lansmandan sonra göreceğiz.

İLGİLİ HABERLER