Teknoloji

BlackBerry KEY2 LE tanıtımı 30 Ağustos’ta gerçekleştirilebilir

blackberry key2 leBlackBerry markalı telefonların üreticisi TCL’in 2018 bitmeden yeni bir BlackBerry telefonu duyurması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda internete sızan BlackBerry KEY2 LE, portföyün yeni üyesi olma konusunda en şanslı aday gibi görünüyor. TCL tarafından 30 Ağustos’ta IFA 2018 kapsamında gerçekleştirilecek etkinlik için yapılan duyuru da KEY2 LE’nin resmiyet kazanmasının çok uzun zaman almayacağını düşündürüyor.

IFA 2018’in resmi açılışından önce gözler önüne çıkacak cihazın fuar kapsamında da sergilenmesi bekleniyor. Daha önce internete sızan özellikler BlackBerry KEY2 LE’nin üst segmentten uzakta duran bir telefon olduğunu gösteriyor.

Sızıntılara göre, BlackBerry KEY2 LE Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti taşıyacak. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunulacak.1620 x 1080 piksel çözünürlüklü 4.5 inç ekran ve 3000 mAh pil de telefonda bulunması beklenen bileşenler arasında sayılıyor.

BlackBerry KEY2 LE, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerayla birlikte gelecek. Akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda ise şimdilik ortada bir işaret bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER