Teknoloji

BlackBerry KEY2 kırmızı renk seçeneğiyle depolama alanını ikiye katlıyor

BlackBerry KEY2 kırmızı renk seçeneğiyle depolama alanını ikiye katlıyor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

BlackBerry KEY2 geçtiğimiz yıl tanıtılıp piyasaya sürülmüştü. Akıllı telefonun takipçisinin birkaç aydan önce çıkması beklenmiyor. Ancak BlackBerry Mobile ekibi, QWERTY klavyeli telefonları sevenlere bekleme süresinde başka bir güzellik yaptı ve KEY2’un Red Edition olarak adlandırılan kırmızı renkli özel bir versiyonunu çıkardı.

Kenarları ve ön paneli kırmızıyla kaplanan bu özel versiyonla birlikte gelen kulaklıkların topuz kısmında da kırmızı tercih edilmiş. Sadece kozmetik bir değişiklik yapmayan BlackBerry, kırmızı renk seçeneğiyle birlikte dahili depolama alanını 128 GB’ye yükseltiyor.

Diğer değişikliklerin çoğunluğu ise yazılım ekseninde. Hub+ ergonomik bir aksiyon çubuğuyla yenilenirken, BlackBerry Hub ve BlackBerry Takvim uygulamalarının yenilenmiş versiyonu da kırmızı renkli telefonlar birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Kırmızı BlackBerry KEY2 ne zaman çıkacak?

Kırmızı renkli BlackBerry KEY2 için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak akıllı telefon Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya’da satışa sunulacak. Telefon ABD’de 749 dolar, İngiltere’de 699 pound, Avrupa’da ise 779 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER