Teknoloji

BlackBerry IFA 2017 kapsamında düzenleyeceği etkinliğin ipuçlarını verdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry ifa 2017Teknoloji dünyasının dev şirketleri, 1 Eylülde Berlin’de başlayacak olan IFA 2017’de en yeni ürünlerini sergileyecek. BlackBerry de bu şirketler arasında yer alacak gibi görünüyor. BlackBerry IFA 2017 kapsamında düzenleyeceği etkinlik konusunda ipucu veren kısa bir video yayınladı.

BlackBerry’nin videosunda etkinliğin gerçekleştirileceği tarih konusunda bir ipucu verilmiyor. Tanıtımın büyük kısmında değişen siyah arka planların önünde BlackBerry KEYone logosu yer alıyor. Videonun sonunda da ekranda “IFA/Berlin” ibaresi yer alıyor. Şirket, Hindistan pazarı için hazırlanmış 4 GB RAM’e sahip özel bir KEYone modelini kısa süre önce duyurmuştu.

Videoda değişen arka planların BlackBerry’nin tanıtacağı ürün konusunda bir ipucu olabileceği düşünülüyor. Arka planda görülen su damlaları, KEYone’ın suya dayanıklı versiyonunun tanıtılacağı şeklinde yorumlanıyor. Şirketin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip bir KEYone modelini duyurması da beklentiler arasında yer alıyor.

BlackBerry IFA 2017 kapsamında “tamamen” yeni bir cihaz duyurabilir mi?

Şirketin IFA 2017’de tamamen yeni bir cihazı tanıtması da ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak şimdilik bu ihtimali destekleyecek bir ipucu verilmiş değil. Dolayısıyla gözler yeni bir KEYone versiyonuna çevrilmiş durumda.

İLGİLİ HABERLER