Manşetler

BlackBerry Hub daha fazla Android telefonunda çalışacak

blackberry hub

blackberry hubBlackBerry, BlackBerry OS 10 tabanlı iletişim kontrol merkezini Android 6.0 Marshmallow ve üstü sürümle çalışan tüm Android cihazlarına getiriyor. Hub+, ilk olarak Kanadalı şirketin Android telefonlarıyla bu mobil platforma adım attıktan sonra şimdi tüm Android cihazlarına açılıyor.

BlackBerry Hub+ paketi içinde Hub, Takvim, Şifre Tutucu gibi uygulamalar yer alıyor. Bunları 30 gün boyunca deneme amaçlı olarak ücretsiz kullanmak mümkün oluyor. Deneme süresi bittikten sonra kullanıcılar reklam görmeyi kabul ettikleri takdirde paketi ücret ödemeden kullanmayı sürdürüyor. Bu arada arzu edenler ayda 99 sent karşılığında BlackBerry Hub+ servisine de abone olabilecek.

Abone olanlara Kişiler, Görevler, Cihaz Arama, Notlar ve Başlatıcı gibi ek BlackBerry Hub+ servisleri de sunuluyor. Hub+, BlackBerry’nin kendi cihazları olan Priv ve DTEK50’de de yüklü olarak geliyor. Bu tek nokta üzerinden e-posta, SMS, anında mesajlaşma ve sosyal medya mesajlarını yönetmek mümkün oluyor.

BlackBerry, Hub+’ın bugün itibarıyla Google Play Store’da yayınlanacağını kaydetti. Şirket, bu iletişim paketini Android Lollipop ve iOS’e de getirmek için çalıştığını dile getirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER