Teknoloji

BlackBerry Ghost 4000 mAh kapasiteli pille gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry ghostBlackBerry Ghost’a ait olduğu söylenen ilk görsel, geçtiğimiz şubat ayında yayınlanmıştı. Söz konusu görselin popüler ve itibarlı duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılmış olması, doğruluk ihtimalini artıran bir faktör olarak değerlendirilmişti. Ghost’un 18:9 görüntü oranına sahip BlackBerry markalı ilk telefon olacağı belirtilmişti.

Ghost’un üretimini ise Hintli Optiemus’un gerçekleştireceği iddia edilmişti. Optiemus, 1995 yılında Hindistan’daki ilk cep telefonunu satan şirket olarak biliniyor. Blass ilk paylaşımından yaklaşık bir ay sonra bir tweet daha atmış ve cihazın Ghost Pro olarak anılan daha gelişmiş bir versiyonunun da sunulacağını belirtmişti.

Mayıs ayında yine Blass tarafından yapılan başka bir paylaşımda ise Ghost ve Ghost Pro’nun çıkışı için yaz ayları işaret edilmişti. Çift lensli arka kamera kurulumu barındıracağı belirtilen cihazların optik yakınlaştırma ve yüksek düşük ışık performansı gibi yeteneklere de sahip olacağı ifade edilmişti. Blass’ın Ghost ile ilgili paylaşımlarına son olarak telefonda 4000 mAh kapasiteli pilin bulunacağı bilgisi eklendi. Bu bilgi gerçek olduğu takdirde Ghost, en yüksek pil kapasitesine sahip olma konusunda BlackBerry Motion’a ortak olacak.

BlackBerry Ghost’un geniş bir coğrafyada satışa sunulması ise şu an için pek ihtimal dahilinde görünmüyor. Optiemus’un BlackBerry’den aldığı lisans sadece Hindistan, Sri Lanka, Nepal ve Bangladeş’i kapsıyor.

İLGİLİ HABERLER