Teknoloji

BlackBerry Evolve X 2 Ağustos’ta tanıtılacak

blackberry evolve xBlackBerry markalı yeni bir telefon daha yakında Hindistan’da raflarda olacak. Daha önce Ghost Pro kod adıyla anılan BlackBerry Evolve X, 2 Ağustos itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak.

Söz konusu telefonun üretimini, BlackBerry markalı telefonların Hindistan’daki haklarına sahip olan Optiemus Infracom gerçekleştirecek. Optiemus Infracom tarafından gönderilen etkinlik davetiyesinde tanıtılacak telefonun Evolve X olduğuna dair bir bilgi yer almıyor. Ancak etkinliğin yıldızının Evolve X olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Sızan bilgilere göre, Evolve X’te fiziksel klavye bulunmayacak. Ön paneli neredeyse çerçevesiz bir ekranla kaplı olan telefonda 4000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı söyleniyor. Ön yüzünde bir tuş barındırmayan telefonun arkasında çift lensli kamera kurulumunun ve parmak izi tarayıcısının bulunması bekleniyor.

BlackBerry Evolve X, sadece Hindistan’da satışa sunulacak gibi görünüyor. Ancak bir süre sonra listeye başka Asya ülkelerinin de ekleneceği konuşuluyor. Akıllı telefonun dünyanın geri kalanında BlackBerry Ghost Pro ismiyle satışa sunulması ihtimalinin de hâlâ masada olduğu belirtiliyor. Konuşulanların doğruluğunu görmek içinse 2 Ağustos tarihini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER