Teknoloji

BlackBerry Bridge’in yeni versiyonu PlayBook, PS3 ve Android tabletleri yönetme fırsatı veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RIM, BlackBerry PlayBook OS 2.0 güncellemesiyle birlikte BlackBerry Bridge’in de yeni bir versiyonunu yayınladı. BlackBerry akıllı telefonların PlayBook tabletlerle daha düzgün biçimde iletişim kurmasını sağlayan bu uygulamanın yeni nesil versiyonu BlackBerry telefonunda kullanılan e-posta, BBM, vb. uygulamalara PlayBook tablet üzerinden erişim sunmaya devam edecek, buna ek olarak tabletin telefondan kontrol edilmesine olanak sağlayacak.

BlackBerry telefon kullanıcısı olup aynı zamanda bir de PlayBook tableti olanlar… Eğer telefonunuzun QWERTY klavyesinden vazgeçemiyorsanız, Bridge’in yeni versiyonu size QWERTY klavyeyle PlayBook’ta da yazma fırsatı verecek. Buna ek olarak dokunmatik ekranlı BlackBerry telefonların ekranını bir trackpad gibi kullanıp PlayBook’u sanki bir fareyle kontrol ediyormuş gibi yönetmek de mümkün olacak. Dokunmatik ekranlı telefona sahip olmayanlar için optik trackpad de iş görecektir.

CrackBerry’nin belirttiğine göre BlackBerry Bridge’in yeni versiyonu sadece BlackBerry PlayBook tableti değil, PlayStation 3, HTC Flyer, Motorola XOOM gibi Bluetooth HID destekli cihazların da kontrol edilmesini sağlıyor. Kontrol edilecek cihazda ek bir uygulamanın bulunmasına ihtiyaç duyulmuyor.

Video: BlackBerry Remote ile Android tablet kontrolü

İlgili – CrackBerry

İLGİLİ HABERLER