Manşetler

BlackBerry Bold Touch’ın teknik özellikleri internete sızdı, 1.2 GHz Snapdragon kulağa hoş geliyor

RIM, geçtiğimiz günlerde kendini gösteren ve henüz resmi duyurusu yapılmamış olan Dakota kod adlı BlackBerry Bold Touch modelinde tasarım konusunda yenilikçi bir yaklaşım sergilemiyor olsa da, cihazın içindeki donanım bileşenleri için tersini söyleyebiliriz.

Yakında resmiyet kazanmasını beklediğimiz bu cihazda 1.2 GHz’lik Snapdragon işlemci, 8 GB dahili bellek, 768 MB RAm, microSD genişleme yuvası, 5 megapiksel kamera, 35 tuşlu arkadan aydınlatmalı klavyenin yer alacağı belirtiliyor. 648 x 480 çözünürlüklü, 2.8 inç LCD ekranın yer aldığı belirtilen BlackBerry Bold Touch’ta ayrıca Bluetooth 2.1 desteği, 3.5 mm kulaklık çıkışı, A-GPS, çift bant 802.11 b/g/n WiFi ve 720p video kayıt desteği bulunuyor. Görünüşe göre BlackBerry hastalarının tutulacağı bir cihaz geliyor.

RIM’in ayrıntıları ortaya çıkan tek cihazı BlackBerry Bold Touch değil. Ayrıca BlackBerry Touch Monza ve Monaco kod adlı cihazlarında tüm teknik özelliklerinin yer aldığı tablolar internete sızdı. Her ne kadar cihazın adında “Torch” ibaresi yer alsa da, model numarası 9860 olarak geçiyor. Aşağıdaki CrackBerry bağlantısı üzerinden bu cihazın da teknik özelliklerine ulaşabilirsiniz.

İlgili – N4BB
İlgili – CrackBerry

İLGİLİ HABERLER