Teknoloji

BlackBerry Bold 9900 bu haftasonu Vodafone ile İngiltere’ye geliyor

RIM’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve geçen hafta yeniden sahneye çıkardığı BlackBerry akıllı telefonlardan birisi olan BlackBerry Bold 9900’ün İngiltere’de ne zaman piyasaya çıkacağı şekilleniyor. Bu ülkede faaliyet gösteren Vodafone BlackBerry Bold 9900’ü 16 Ağustostan itibaren bu ülkede piyasaya sürecek.

Vodafone UK, Bold 9900 için ön siparişleri almaya başlamış ve 16 Ağustosta ürün teslimatlarına başlayacak. Bold 9900 ayda 41 pound’dan başlayan ödemelerin bulunduğu tarifeler çerçevesinde ücretsiz olarak sunulacak. Dokunmatik ekrana ve BlackBerry’nin alamet-i farikası QWERTY klavyeye sahip olan bu cihaz 1.2 GHz işlemci barındırıyor ve BlackBerry 7 OS ile çalışıyor. Bu işletim sisteminin yeni sürümü gelişmiş grafikler ve parmak hareketleriyle birlikte geliyor.

Arkasında 5 megapiksellik kameraya sahip olan bu akıllı telefonda Wi-Fi ve 3G desteği de mevcut. 8 GB’lık dahili belleğe sahip olan BlackBerry Bold 9900’da bellek kartı yardımıyla depolama alanını daha da arttırmak mümkün. Kapasitif dokunmatik ekranı ise köşeden köşeye 2.8 inç’lik uzunluğa sahip.

İlgili – Vodafone UK

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER