Manşetler

BlackBerry 10’un ve ilk iki akıllı telefonun Türkiye lansmanı 19 Şubatta

BlackBerry 10’un küresel lansmanını gerçekleştiren ve ilk telefonlar Z10 ve Q10‘u tanıtan BlackBerry’nin bu telefonları fazla vakit geçmeden Türkiye’ye getireceğini biliyoruz. Turkcell ve Avea piyasaya çıkacak ilk BlackBerry 10 telefonu Z10’u Türkiye’ye getireceklerine dair bilgileri paylaştılar. BlackBerry Türkiye’den de lansmandan kısa bir süre sonra bu akşam ile ilgili tüm gelişmeleri içeren kapsamlı bir basın bülteni paylaşıldı.

blackberry-z10-300113-2

Basın bültenine ilginç bir ayrıntı da iliştirilmişti; o da BlackBerry 10’un ve bu işletim sistemiyle çalışacak ilk akıllı telefonların Türkiye lansmanlarının 19 Şubat tarihinde yapılacağı bilgisiydi. Henüz davetiye gelmediği için kesinlikle bu tarihte olacağını söylemek doğru olmaz, ancak bu tarih büyük bir ihtimalle değişmeyecektir. Lansman tarihi BlackBerry Z10’un şubat bitmeden Türkiye’ye geleceği beklentisini destekler nitelikte.

Biz de ilk BlackBerry telefonlarıyla tanışmayı merakla bekliyoruz. Ayrıntılı basın bültenine aşağıdaki ilgili bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER