Eğlence

Black Widow için bir erteleme daha

black widow disney plus scarlett johansson

Disney, tahmin edilebileceği üzere, Black Widow vizyon tarihi için bir erteleme kararı daha aldı. Şirket, küresel koronavirüs salgını nedeniyle filmin vizyon tarihini 2021’e erteledi. Black Widow’un çıkışının 2021’e sarkmasıyla birlikte 2009’dan bu yana ilk defa bir takvim yılı bir Marvel Sinema Evreni filmi vizyona girmeden tamamlanmış olacak.

Black Widow’un yeni gösterim tarihi 7 Mayıs 2021 olarak belirlendi. Normal şartlar altında filmin 1 Mayıs 2020’de izleyicilerin karşısına çıkması planlanmıştı. Black Widow’da yapılan değişiklik, takipçisi olacak diğer Marvel filmlerinin de çıkış tarihini etkiledi. “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” filminin 7 Mayıs 2021 olan vizyon tarihi 9 Temmuz 2021 olarak değiştirildi. The Eternal’ın ise 12 Şubat 2021 yerine 5 Kasım 2021’de izleyicilerin karşısına çıkacağı açıklandı.

Marvel Sinema Evreni dışında kalan Disney filmleri de yapılan bu değişikliklerden nasibini aldı. West Side Story ve The King’s Man gibi merakla beklenen filmlerin vizyon tarihleri de değiştirildi.

Black Widow, vizyon tarihi değişen tek kadın süper kahraman filmi değil. Warner Bros. da Wonder Woman 1984’ün gösterime girişini ertelemişti. Normalde 2 Ekim’de vizyona girmesi planlanan film, 25 Aralık’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak bu tarihin de koronavirüs salgınının gidişatına bağlı olarak değişebileceği ihtimalini unutmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER