Eğlence

Black Widow’un ilk fragmanı yayınlandı – Video

black widow
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avengers‘ın ana hikayesi, geçtiğimiz nisan ayında yayınlanan Avengers: Endgame ile sona ermişti. Ancak Scarlett Johansson‘un başrolünde olduğu Black Widow filmi için yayınlanan ilk fragman, Marvel Studios’un orijinal kadrosuyla işinin bitmediğini hatırlatıyor.

Black Widow’da (Kara Dul) Scarlett Johansson’un canlandırdığı Natasha Romanoff karakterinin kanlı geçmişi üstüne odaklanılıyor. Marvel hayranları tarafından heyecanla beklenen film, Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War arasındaki iki yıllık dönemde geçiyor. Bu da Marvel’ın Black Widow’un macerasının nasıl beyaz perdeye taşıdığının anlaşılmasını sağlıyor.

Black Widow’un fragmanı ilk kez kamuoyuyla paylaşılsa da, bu fragmanın daha uzun bir versiyonu Disney’in ağustos ayında gerçekleştirdiği D23 fuarında gösterilmişti. Fragmanda Romanoff’un Budapeşte yolculuğu üstüne odaklanılıyor. Budapeşte’ye Clint Barton, nam-ı diğer Hawkeye, aralarında Endgame’in de bulunduğu Avengers filmlerinde birkaç kez gönderme yapmıştı.

Fragmanda Romanoff ve Yelena Belova adını taşıyan bir kadın arasında etkileyici bir sahne de bulunuyor. Çizgi roman serisinde Black Widow’un halefi olarak değerlendirilen Belova’dan fragmanda Romanoff’un kız kardeşi olarak bahsediliyor.

Marvel hayranları, Black Widow’u çok uzun bir süredir bekliyor. Marvel Studios’un şefi Kevin Feige, film için ilk işareti 2010’da yayınlanan Iron Man 2 ile 2012’de yayınlanan The Avengers arasındaki dönemde vermişti. Romanoff, Marvel Sinema Evreni’nde ilk olarak Iron Man 2’de Pepper Potts’un sonradan bir suikastçiye ve SHIELD ajanına dönüşen asistanı olarak boy göstermişti. Sonraki Avengers filmlerinde de izleyicilerin karşısına çıkan karakter için ayrı bir film yapma konusu ise Marvel yöneticileri tarafından uzun süre boyunca gündemde tutulmuştu.

Black Widow ne zaman izleyicilerin karşısına çıkacak?

Scarlett Johansson, orijinal Avengers kadrosunun solo projeye sahip en son üyesi olacak. Daha önce Robert Downey Jr., Chris Evans ve Chris Hemsworth kendi karakterlerinin (Iron Man, Captain America ve Thor) filmlerinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Jeremy Renner ise Disney+’ta yayınlancak Hawkeye dizinde izleyicilerle buluşacak.

Black Widow filminin de vizyona girmesinin ardından orijinal Avengers kadrosunda filmi bulunmayan tek kahraman olarak Hulk kalacak. Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk karakterinin tekli film hakları Universal Studios’un elinde bulunduğu için yeni bir Hulk filmi ihtimal dahilinde görünmüyor.

Black Widow, 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER