Teknoloji

Black Shark 6’nın prototipi ikinci el ürün platformunda satılıyor

black shark 6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin oyun birimi Black Shark’ın çalışanlarıyla sıkıntılar yaşadığı ve bu nedenle ürün üretmekte zorlandığına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Ancak bu durum Black Shark 6 için yapılan hazırlıkları kesintiye uğratmamış gibi görünüyor. Akıllı telefonla ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Akıllı telefon henüz resmiyet kazanmamasına rağmen, Çin’de ikinci el ürünlerin satıldığı Youxianyu isimli çevrimiçi pazar yerinde görüldü. Burada satılan ürünün telefonun ilk prototiplerinden biri olduğu tahmin ediliyor. 3900 yuan (10731 TL) fiyatın da bunu destekleyen bir bilgi olduğu belirtiliyor.

Prototipin görsellerinin altında Black Shark 5 Pro yazsa da, bu fotoğrafların Black Shark 5 Pro ile çekildiği anlamına geliyor. Görseller yeni kamera tasarımını ve suni deri kaplı arka panel seçeneğini de gözler önüne seriyor.

black shark 6

Black Shark 6 hangi özelliklerle gelecek?

Sitedeki ürün sayfasına göre, Black Shark 6’da 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunuyor. 64 megapiksel Sony IMX686 kamera ve 120W kablolu hızlı şarj desteği telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Daha önceki sızıntılar Snapdragon 8 Gen 2 ve 5000 mAh pil gibi özellikleri göstermişti.

İLGİLİ HABERLER