Teknoloji

Black Shark 4S’in tasarımı ve özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

black shark 5

Akıllı oyun telefonu Black Shark 4S, 13 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken, akıllı oyun telefonunu gösteren fotoğraflar Xiaomi’nin başkan yardımcısı tarafından paylaşıldı. Ekran özelliklerine dair bilgiler veren Xiaomi yöneticisi, tasarım üzerindeki gizem perdesini de kaldırdı.

Xiaomi’nin yeni telefonu 144 Hz yenileme hızına sahip Samsung E4 ekranla gelecek. Bu ekranın dokunuş örnekleme hızı ve renk doğruluyla profesyonel oyun monitörleriyle yarışacak seviyede olduğu belirtildi. 720 Hz dokunuş örnekleme hızına sahip ekranın gecikme sürecinin sadece 8.3 milisaniye olduğu ifade edildi.

Yeni Black Shark’ta kullanıcıları özel bir ekran modu bekliyor. Bu mod sayesinde telefon ekranında uzun süre boyunca bir şeyler okumak daha kolay olacak.

black shark 4sBlack Shark 4S, dikey olarak sıralanmış üç arka kamerayla gelecek. Burada Black Shark 4 serisindeki tasarımın değiştirilmediği görülüyor. Arka paneldeki asıl değişim, X harfini hatırlatan tasarımın yerini başka bir tasarımın alması olacak. Yeni tasarım da oyun telefonu görüntüsünden uzaklaşmıyor. Telefonun serinin diğer üyelerinde bulunan tetik tuşlarını taşıdığını belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER