Teknoloji

Black Shark 4’ün işlemcisi için beklenen doğrulama geldi

black shark 4

Akıllı oyun telefonu Black Shark 4, 23 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken, akıllı telefona dair detaylar da netleşmeye devam ediyor. Black Shark’ın Weibo hesabından yapılan paylaşımda telefonun fiziksel “omuz” tuşlarını ve arka panel tasarımını görmek mümkün oluyor.

Bunlara ek olarak, Black Shark 4’te Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunacağı da resmi olarak doğrulandı. İşlemci sıcaklığını 18 santigrat derece aşağıya çekecek olan gelişmiş soğutma sistemi de Black Shark 4’ün özellikleri arasında bulunuyor. Snapdragon 888 ile ilgili paylaşımda Black Shark 4’ün yatay kamerası ve Black Shark logosu da görülüyor.

Sızıntılar sayesinde Black Shark 4’e dair başka detaylar da daha önce görülmüştü. 120 Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç ekran, 120W şarj destekli 4500 mAh pil de özellikler arasında sayılıyor. Pilin tamamen dolması için sadece 15 dakikanın yeteceği belirtiliyor.

Black Shark 4 ile birlikte telefonun Pro versiyonunun da geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu modelde üçlü bir arka kameranın bulunması bekleniyor. 8 veya 12 GB RAM seçenekleri de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER