Teknoloji

Black Shark 4’ün özellikleri resmi sertifika sayesinde görüldü

xiaomi black shark 3s

Black Shark 4 için ilk resmi doğrulama bir süre önce gelmişti. Black Shark şimdiden telefonun tanıtım kampanyasına başlamış durumda. Henüz telefonun tanıtım tarihi belli olmasa da; Black Shark 4’ün Çin’in sertifika kurumu TENAA tarafından onaylanması, resmi duyurunun çok uzak olmadığını işaret ediyor.

Akıllı telefon, TENAA kayıtlarında SHARK KSR-A0 model koduyla boy gösteriyor. Bu kayda göre, cihaz kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun 6.67 inç ekranı ise 2400 x 1080 piksel çözünürlük sunacak.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil sağlayacak. Ancak bunun bir sürpriz olduğunu söylemek pek mümkün değil. Black Shark’tan daha önce yapılan açıklamada 4500 mAh pilin varlığı doğrulanmıştı. Bu pil 120W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

TENAA kaydına göre, Black Shark 4 10.3 mm. kalınlığında bir kasaya sahip. Akıllı telefonda 5G desteği de mevcut olacak. Google Play Console kaydına göre, cihaz 8 GB RAM ile gelecek. Akıllı telefonun Snapdragon 88 ile geleceği ise AnTuTu benchmark testiyle ortaya çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER