Teknoloji

Black Shark 3S oyun telefonu için ilk somut işaretler görüldü

black shark 3 3s

Asus ve Lenovo‘nun akıllı oyun telefonlarını gözler önüne çıkarmasının ardından bir haber de Black Shark’tan geldi. Xiaomi’ye bağlı olarak faaliyetlerini yürüten şirket, Black Shark 3S adını taşıyacak yeni telefonunu yakında duyuracağını dolaylı da olsa açıkladı. Konuya ilişkin paylaşımlardan biri de Black Shark’ın CEO’su tarafından Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yapıldı.

CEO’nun “Son zamanlarda büyük bir şey olmak üzereymiş gibi hissediyorum” şeklindeki paylaşımı, Black Shark 3S’in resmi hesabı tarafından alıntılandı. Alıntının yapıldığı cihaz kısmında Black Shark 3S’in adının görünmesi, telefonun resmi duyurusunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Black Shark 3S hakkında dair bilinenler şu an için sınırlı. Ancak akıllı telefonun dış görünüş bakımından seleflerinden çok da farklı olmayacağı söylenebilir.

Black Shark’ın yeni akıllı oyun telefonunda da Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemciyle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır. Telefon hakkında daha fazla detay ve olası tanıtım tarihine ilişkin bilgiler içinse önümüzdeki günleri beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER