Teknoloji

Black Shark 3 sızıntıları arka kamera tasarımının detaylarını gösteriyor

black shark 3 3s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin yeni akıllı oyun telefonu Black Shark 3, 3 Mart itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, telefonla ilgili sızıntılar da yoğunlaşmış durumda.

Kameralar Black Shark 3’ün ön planda olması beklenen bileşenleri arasında sayılmıyor. Yine de, pek çok telefonda olduğu gibi, kameralarla ilgili sızıntılar dikkat çekmeyi başarıyor. Yeni ortaya çıkan ve Black Shark 3’ün arka panelini gösterdiği belirtilen bir çizimde, telefonun üç sensörlü arka kamera sisteminin tasarımı göze çarpıyor.

Xiaomi CEO’su Lei Jun tarafından paylaşılan tanıtım videolarından biri sayesinde Black Shark 3’ün arka paneli daha önce de görülmüştü. Bu paylaşım ve sızıntılar, Black Shark 3’ün oldukça hareketli bir arka panel tasarımına sahip olduğunu ortaya koyuyor. Üçgen kamera sistemi, LED ışıklar, manyetik şarj çözümü telefonun arka panelindeki unsurlar arasında yer alıyor. Telefonda oyun sırasında tutuşu kolaylaştırmak amacıyla çıkışı kolaylaştırılabilir omuz mekanizmalarının da bulunması bekleniyor.

Black Shark 3 64 megapiksel ana kamerayla gelecek

Black Shark 3’ün üçgen kamera sistemini daha yakından gösteren bir fotoğraf da internete sızdı. Ters bir üçgen şeklinde sıralanan sensörlerin hemen altında LED flaş yer alıyor. Kameraların yerleştirildiği çerçeve ise biraz daha köşeli ve beşgene benzer bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor.

black shark 3Black Shark 3’ün iki farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacağı da geçtiğimiz hafta belli olmuştu. Black Shark 3 Pro ile standart versiyon arasında şimdilik bilinen tek fark ise pil kapasitesi. Black Shark 3’te 4720 mAh, Pro versiyonda ise 5000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı biliniyor.

İLGİLİ HABERLER