Eğlence

EA yeni stüdyosuyla Black Panther oyunu hazırlıyor

black panther

Bu ay itibarıyla 57. yaşını kutlayan Black Panther çizgi romanı, Electronic Arts tarafından (EA) oyun hâline getiriliyor. EA çatısı altında yeni kurulan Cliffhanger Games tarafından hazırlanacak oyun tek kişilik ve hikaye odaklı bir deneyim sunacak. Burada oyuncular kahramanlarını üçüncü şahıs kamerasından görecek.

Kevin Stephens tarafından yönetilen Cliffhanger Games, şimdiden sektördeki başarılı isimleri bir araya getirmiş durumda. Middle-Earth: Shadow of Mordor, Halo Infinite, God of War ve Call of Duty gibi ünlü oyunların yapımında çalışmış olan yetenekler, Cliffhanger Games bünyesinde toplanmış durumda.

Kevin Stephens oyunla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Oyunculara eksiksiz ve otantik bir Black Panther deneyimi sunmaya kendimizi adadık ve onlara hikaye odaklı bir video oyununda, şimdiye kadar deneyimledikleri oynanış şekli üzerinde daha fazla yetki ve kontrol sağladık. Wakanda, zengin bir süper kahraman şehri ve bizim görevimiz de Black Panther’i seven ve Wakanda’yı tüm detaylarıyla keşfetmek isteyen oyuncular için efsanevi bir dünya geliştirmek. Bu yolculuğa çıktığımızda Marvel Games ile ortaklaşa çalışarak Wakanda’yı -tüm teknolojisi ve kahramanlarıyla birlikte- oyuna yansıtmayı hedefledik ve bu hedefimizi kendi orijinal hikayemizi de içine katarak oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

Black Panther oyunu için çalışmalar henüz ilk aşamalarda

Cliffhanger Games tarafından yapılan açıklamada, Black Panter projesinin henüz ilk aşamalarında olduğu belirtildi. Stüdyo bu yolculukta birlikte çalışacağı kendine güvenen yetenekleri beklediğini açıklamayı da ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER