EğlenceManşetler

Black Mirror 6. sezon bölümleriyle yakında geri dönecek

black mirror 6. sezon

Netflix’in simge niteliğindeki dizilerinden biri olan Black Mirror 6. sezon bölümleriyle yakında hayranlarıyla yeniden buluşacak.

Black Mirror‘ın her bir sezonunun arasında dikkate değer zaman olsa da, dizi her zaman ilk yayınlanmaya başladığı zamanki kadar rahatsız edici bir şekilde ileri görüşlü hissetmeyi başarıyor. Netflix şu sıralar teknoloji odaklı distopik serinin bir başka bölümü üzerinde çalışıyor. Bu durum pek şaşırtıcı sayılmaz, ancak bir sonraki Black Mirror sezonunda göreceklerimiz, daha önce gördüklerimizden biraz farklı olacak gibi görünüyor.

Variety, Netflix’in Black Mirror‘a yeşil ışık yaktığını ve şu anda altıncı sezonunun ön prodüksiyon aşamasında olduğunu bildiriyor. Sezonun ayrıntıları ise büyük ölçüde gizli tutuluyor. Etkileşimli bir sinema filmi olan Black Mirror: Bandersnatch ve ondan önce gelen beşinci sezonun aksine, Black Mirror‘ın altıncı sezonunun daha fazla bölümden olacağı ve daha “sinematik” tarzda olacağı söyleniyor.

Black Mirror 6. sezon bölümlerinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve yayına gireceği ile ilgili olarak ise, şu anda net bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER