Manşetler

BKM Express ile para transferi SMS veya WhatsApp üzerinden gerçekleştirilebiliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

bkm express para istemeBKM Express kullanıcılarına SMS veya WhatApp üzerinden para isteme imkanı sunuyor. BKM Express, kullanıcılarının para transferlerinde IBAN veya hesap numarası gibi ayrıntılarla uğraşmaması amacıyla yeni bir çözüm geliştirdi. Bu çözümle birlikte para istemek, bir mesaj göndermek kadar kolay hâle geliyor.

BKM Express kullanıcıları artık para isteme ve gönderme özelliklerini SMS ve WhatsApp yoluyla kolay ve hızlı biçimde kullanabiliyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde mesajlaşarak para isteyebilecekler. Mesajlarını iletmek için SMS, WhatsApp ya da e-posta kullanabilecekler. Dileyen kullanıcılar ise ekranlarında bir QR kodu oluşturarak yanlarındaki arkadaşlarından bu kodu BKM Express uygulamasıyla okutmasını isteyerek “para isteme”işlemini tamamlayabilecek.

BKM Express ile para isteme özelliği nasıl kullanılıyor?

  1. Uygulamadaki “Para Transferi” sekmesinden “İste” butonuna dokunun.
  2. Para istediğiniz kartınızı seçip, daha sonra istediğiniz tutarı girin ya da tutarı karşı tarafın belirlemesini seçin.
  3. “Paylaş” butonuna basarak oluşturacağınız linki SMS, WhatsApp veya e-posta aracılığıyla mesajlaşarak para isteyeceğiniz kişiye iletebilirsiniz.
  4. Dilerseniz “Paylaş” butonuna basmadan da o ekranda size özel oluşturulan QR kodunu, para istediğiniz kişi yanınızdaysa, hemen BKM Express uygulaması ile okutmasını isteyerek size para göndermesini sağlayabilirsiniz.
İLGİLİ HABERLER