Eğlence

Biyografik Steve Jobs filminin setinden ilk fotoğraflar sızdı

jobs-wozniak-fassbender-rogen-1

Senaryosunu Aaron Sorkin’in kaleme aldığı ve ön prodüksiyon süreci adeta bir yılan hikayesine dönen biyografik Steve Jobs filminin çekimlerine geçtiğimiz ay başlanmıştı. Danny Boyle’un yönetmenliğini üstlendiği filmde Steve Jobs’u Michael Fassbender, bir diğer Apple kurucusu Steve Wozniak’ı ise Seth Rogen canlandırıyor. Jeff Daniels ve Kate Winslet gibi ünlü oyuncular da filmde ikiliye eşlik ediyor.

jobs-wozniak-fassbender-rogen-2

Filmin çekimlerinden ilk fotoğraflar ise The Daily Mail gazetesi tarafından yayınlandı. Söz konusu fotoğraflarda Jobs’u canlandıran Fassbender papyonlu takımıyla, Rogen ise kazak ve kravat kombinasyonuyla görülüyor.

jobs-wozniak-fassbender-rogen-3

Oyuncuların giydiği kostümler itibarıyla filmin 1980’li yıllarda geçen bir sahnesinin çekildiği izlenimi oluşsa da, bu konuda henüz bir doğrulama yapılmadı. Son X-Men filmlerinde Magneto’yu canlandıran Michael Fassbender’ın kostüm ve makyaj içinde de Steve Jobs’a pek benzememiş olması da göze çarpan noktalar arasında yer alıyor.

jobs-wozniak-fassbender-rogen-4

Filmin senaristi Aaron Sorkin’in Steve Jobs rolü için Michael Fassbender yerine Tom Cruise’u istediği sızan Sony e-postalarında ortaya çıkmıştı. Fassbender’ın rol için yeteri kadar yüksek profilli olmadığını ima eden Sorkin’in görüşlerinin değişip değişmediği bilinmese de, artık değişiklik yapmanın mümkün olmadığı da bir gerçek.

İLGİLİ HABERLER