Teknoloji

BitTorrent içerik oluşturma sürecini desteklemek için Bundle turnikelerini duyurdu

children-of-the-machine-150714

”Torrent” konseptinin internet kullanıcılarının kafasında oluşturduğu imajı kırmak isteyen BitTorrent, geçtiğimiz yıl Bundle projesini başlatmıştı. Şirket şimdi de Bundle için duyurduğu ödeme turnikeleriyle hem projede biraz daha mesafe almayı hem de içerik yaratıcılarına mali açıdan destek olmayı planlıyor. Bu turnikelerden geçen Bundle kullanıcıları, sadece bu platformda bulabilecekleri içeriklere ulaşacak. Rapid Eye Studios’un yapımcılığını üstlendiği ”Children of the Machine” isimli dizi Bundle üzerinden fonlanan ve Bundle’da yayınlanan ilk dizi olacak.

Turnikelerin BitTorrent Bundle’a kısa bir süre içinde ekleneceği belirtilirken, pilot Children of the Machine bölümünün önümüzdeki sonbaharda yayınlanacağı öğrenildi. Pilot bölümün yayınlanmasının ardından 250 bin abone kazanmayı planlayan yapım şirketi, böylelikle ilk sezon için gerekli kaynağı oluşturmayı hedefliyor.

Children of the Machine’in yaratıcılarından Marco Weber, kitlelerin yayınlanacak diğer sekiz bölümü desteklemek için BitTorrent Bundle turnikelerini kullanacağına inandıklarını dile getirdi. The New York Times’ın haberine göre, ilk sezona abone olmak isteyen kullanıcıların 9.95 dolar ödemesi gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER