Eğlence

Bir iPhone klasiği olan Eliss Infinity Google Play’de

eliss-infinity-300614

iPhone’un ilk bağımsız hit oyunlarından biri olan Eliss bu yılın başlarında Eliss Infinity olarak adlandırılan büyük bir güncelleme almıştı. Şimdi bu oyun deneyimi Android kullanıcılarıyla da buluşuyor. Oyunda renkli gezegenleri parmak uçlarınızla hareket ettiriyor, büyütüyor, diğer renkli gezegenlerle birleştiriyorsunuz. Eliss, oyunlarda çoklu dokunma desteğinin gücünü gösteren ilk uygulamalardan biri olarak dikkat çekmişti.

Eliss Infinity ile birlikte erken çarpışma algılayıcısı, sonsuz modda mücadele etme gibi yeni özellikler sunuluyor. Android’e gelmesinin yanı sıra, Eliss Infinity ilk büyük güncellemesini de alıyor. Kazanılacak başarılar ve oyun oynamayla ilgili çok sayıda düzenlemenin yanı sıra yeni oyuncuların oyunu anlamasını kolaylaştıracak bazı kılavuz değişiklikleri de bulunuyor.

Bu arada oyunun hayranları için ilk kez soundtrack albüm de ilk kez satışa sunuldu. Yeni çıkan albümde 2009’dan ve bu yılın eklentilerinden çeşitli şarkılar bulunuyor. Eliss Infinity Google Play’de 6,25 TL’lik fiyattan sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER