Teknoloji

Bing Entertainment: Microsoft’tan eğlenceye odaklı arama

Microsoft’un arama motoru Bing eğlencenin gerçekliğiyle bugün tanışıyor. Google’ın pastasından pay kapmayı hedefleyen bu arama motoru bugünden itibaren müzik, şarkı sözü, oyun, TV şovları ve filmler için özel bir sayfa üzerinden ziyaretçi çekmeye çalışacak.

Bing.com/entertainment adresi üzerinden erişilen Bing Entertainment servisi dahilinde sevdiğiniz sanatçıların video kliplerini izleyebilirsiniz. Video klipler farklı video paylaşım servislerinden çekiliyor. Film bölümünde filmler hakkında bilgiler, resmi sitelerine bağlantılar ve filmlerin fragmanları yer alıyor. Oyun bölümü altında farklı kategorilere ayrılmış flash tabanlı oyunlar yer alırken, video oyun bölümüyse PS3, Xbox 360, PC ve Nintendo oyunlarına özel, oyunların resmi sayfalarına bağlantılar ve fragmanlarını izleme imkanı sunuluyor.

Bing’in açmış olduğu bu eğlence portalına Türkiye’den de erişim var. Ancak içerik ABD’ye özel tutulmuş. Belki ileride müzik, film gibi kategoriler altında yerli içeriğe rastlarız. Bing Entertainment vakit geçirmek için iyi bir yer olabilir.

İlgili – Bing Entertainment

İLGİLİ HABERLER