Eğlence

Star Wars orijinal ürünleri BİM mağazalarına geliyor

BİM Star Wars

Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin yedinci filmi “Güç Uyanıyor”, 17 Aralıkta vizyona girecek. Ülkemizde de büyük heyecanla beklenen yeni Yıldız Savaşları filmi, sinema salonları dışında da tüketim dünyasını hareketlendirecek gibi gözüküyor.

BİM Star Wars Kupa

Uygun fiyatlı ürünleri tüketicilerle buluşturma konusunda Türkiye’nin en popüler market zincirlerinden biri olan BİM, 18 Aralıktan itibaren orijinal Star Wars ürünlerini mağazalarında satacak. BİM Star Wars koleksiyonunda seramik kupadan banyo havlusuna uzanan çeşitli ürünler bulunuyor.

BİM Star Wars Havlu

BİM Star Wars koleksiyonunda yer alan ürünlerin fiyatları ise 7 ve 12,5 TL olarak değişiyor. Seramik kupa ve banyo havlusuna ek olarak şapka, not defteri, uzun kollu tişört, yastık, postacı tipi çanta ve ikili el havlusu gibi ürünler koleksiyonun parçaları arasında yer alıyor.

BİM Star Wars Şapka

BİM Star Wars koleksiyonu iki hafta boyunca raflarda olacak

Star Wars BİM koleksiyonu, iki hafta boyunca raflarda yer alacak. Dolayısıyla Yıldız Savaşları hayranlarının yedinci filmin verdiği şevkle birlikte BİM mağazalarını ziyaret etmekte fazla gecikmemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER