Manşetler

BİM Market uygulaması ile online alışveriş imkanı başladı

bim market

Popüler perakende mağazalar zinciri BİM, sık sık satışa sunduğu uygun fiyatlı teknoloji ürünleriyle bu sayfalara konuk olmuştur. Market şimdi de online alışveriş imkanı sunmaya başlıyor. Buna imkan sağlayan Bim Market uygulaması App Store ve Google Play üzerinden iPhone ve Android telefonlar için indirilmeye sunuldu.

BİM Market sayesinde kullanıcılar akıllı telefonlarını kullanarak marketten alışveriş yapabilecekler. Ancak BİM, şu an için ürün satışını sadece beyaz eşya ve elektronik ürünlerle sınırlı tutuyor. Gıda, temizlik ve diğer ürün kategorileri için henüz online alışveriş imkanı sunulmuyor.

BİM, her cuma yeni ürünlerin online mağazaya ekleneceğini belirtti. Ayrıca uygulamada ücretsiz kargo, taksit imkanı ve uygun fiyat gibi, müşteri memnuniyetini odağına alan avantajların da sunulacağı belirtildi.

Bim Market uygulamasına önümüzdeki dönemde yeni ürünlerin eklenmesi hedefleniyor. BİM’den sıklıkla alışveriş yapanlar, kısa süre içinde gıda ve diğer ürünlerin de satışa sunulduğunu görürse memnun olacaktır. Tabii ki, bunun için sadece beyaz eşya ve elektronik ürünlerin satışına göre daha fazla lojistik yatırımı ve hazırlığı yapılması gerekiyor.

Bim Market uygulaması ile ilgili açıklamalar

Bim Market uygulamasının Google Play Store’daki açıklamalarında aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Aktüelleri Kaçırmayın
BİM’in her hafta merakla beklenen ve özenle belirlenen konseptlerde satışa sunulan Salı-Cuma aktüellerinden BİM Market sayesinde haberdar olabilir, aktüel ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir beğendiğiniz ürünleri favoriler listenize ekleyebilirsiniz.

Kolayca Satın Alın
BİM’in yeni mobil uygulaması BİM Market sayesinde uygulamaya özel satışa sunulan beyaz eşya, elektronik, küçük ev aletleri ve ev tekstili ürünlerini kolayca satın alabilir, ücretsiz teslimat imkanından faydalanabilirsiniz.

Diğer Ürün ve Uygulamalarımıza Erişin
BİM Market’te aktüelleri takip etmek ve alışveriş yapmanın yanı sıra BİM Cell’in online işlemleri ve BİM’deki alışveriş süreçlerinizi kolaylaştıran temassız bir ödeme uygulaması olan BİM PARA hakkında bilgi alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER