Manşetler

BİM 11 Ekimde iPhone 5s satışına başlıyor

iPhone 5s ve iPhone 5c 1 Kasım itibarıyla üç mobil operatör tarafından resmen Türkiye’de satışa sunuluyor. Bu durum paralel ithalat yoluyla temin ettikleri iPhone 5s ve 5c’leri normalden daha yüksek fiyata satan zincir mağazalar için bu işi gerçekleştirecekleri sürenin daha kısıtlı olacağı anlamına geliyor. Yeni iPhone’ların resmi kanallarla gelmesiyle birlikte zincir mağazaların da fiyatları mobil operatörlerin peşin fiyatlarının seviyesine inecektir.

iphone-5s-on-inceleme-32

Geçmişte çeşitli teknolojik ürünleri ucuza satmasıyla dikkat çeken BİM, şimdi de iPhone 5s satışına hazırlanıyor. Donanım Haber forumunda paylaşılan fotoğrafta bir BİM mağazasının vitrinine asılmış aktüel ürün afişi dikkat çekiyor. Bu afişte iPhone 5s’in 11 Ekim itibarıyla BİM’de satışa sunulacağı yazıyor. BİM’in 16 GB kapasiteli iPhone 5s için biçtiği fiyat 2299 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 5s Ön İnceleme

bim-iphone-5s-11-ekim

Diğer paralel ithalat yoluyla satış yapan mağazaların verdiği 3000 TL seviyesindeki fiyatların yanında BİM’in fiyatı daha ucuz ve beklenen resmi fiyata daha yakın duruyor. İnsanın aklına BİM’in iPhone 5s ve 5c’nin kısa zaman sonra Türkiye’ye resmen geleceğini haber aldığı ihtimali geliyor.

İlgili >> Donanım Haber Forum

[Görsel – Donanım Haber]

İLGİLİ HABERLER