Fırsatlar

BİM’e 13 Mart’ta Creality K1 3D yazıcı geliyor

creality k1 3d yazıcı

BİM’e belirli zamanlarda ilgi çekici ürünler geliyor. Onlardan bir tanesi de 13 Mart 2024 Çarşamba günü satışa çıkacak olan Creality K1 3D yazıcı oluyor. Piyasa fiyatı 23.000 TL seviyesinde olan bu ürünü 20.999 TL’lik bir fiyattan satın almak mümkün olacak.

Creality K1 3D yazıcı özellikleri

Creality K1 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı, modern 3D baskı teknolojilerini kucaklayan ve üstün hız, verimlilik ve kullanım kolaylığı özellikleri ile dikkat çeken bir model olarak öne çıkıyor. Creality’nin bu ürünü, 3D baskıya yeni bir soluk getirerek hem profesyonellerin hem de hobi kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

K1 modeli, 600mm/s’ye varan maksimum hızı ve 20000mm/s²’lik etkileyici bir hızlanma kapasitesi ile “Hızın Kralı” olarak adlandırılmaya layık gibi görünüyor. Bu özellikler sayesinde, baskı süreci önemli ölçüde kısalırken, enerji verimliliği ve çevre dostuluğu da artırılmış oluyor. K1 ile aynı mükemmel çıktılar, daha az enerji kullanılarak elde edilebiliyor.

Ürünün yapısında ve donanımında yer alan yenilikçi özellikler de K1’in yüksek performansını destekleyen unsurlar. Sağlam Core XY yapısı ve sadece 190 gram ağırlığındaki hafif baskı kafası sayesinde K1, daha az titreşim ve daha yüksek hızlar için tasarlanmış. Yeni seramik ısıtıcı, tüm hotend’i sararak 40 saniyede 200°C’ye kadar ısınabilir ve filamenti anında eritebilir. Bu özellik, 32mm³/s’lik maksimum hotend akışına ulaşılmasını sağlıyor.

Baskı kalitesi ve modelin hassasiyeti üzerinde de duran Creality K1, çift taraflı model soğutma sistemi sayesinde düzgün ve hatasız sonuçlar sunuyor. Büyük soğutma fanı ve 18W yardımcı küçük fan, soğutma etkisini artırarak modelin anında sertleşmesini sağlıyor. Böylece, desteksiz köprüler ve çıkıntılar problem olmaktan çıkıyor.

Kolay kullanım ve erişilebilirlik de K1’in öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Creality’nin geliştirdiği Creality Print 4.3 Slicer, kullanıcıların yüksek hızda baskı yapabilmeleri için zengin hazır ayarlar sunuyor. Ayrıca, K1 tamamen montajlı ve kalibre edilmiş olarak gelir; böylece kullanıcılar kutuyu açar açmaz baskı yapmaya başlayabilir. Senkron ve sorunsuz kontrol imkanı sunan ürün, USB sürücüsü veya WiFi üzerinden kolayca yazdırma yapabilme özelliğine sahip.

Sonuç olarak, Creality K1 Yüksek Hızlı 3D Yazıcı, pazardaki benzerlerinden hız, verimlilik ve kullanım kolaylığı bakımından ayrılarak, 3D baskı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bir ürün. Hem deneyimli kullanıcılar hem de bu alana yeni adım atanlar için mükemmel bir tercih olacak K1, yüksek kalitede ve hızlı baskıların yeni adresi olarak öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER