Manşetler

Bilkom birinci nesil iPad modellerinin fiyatlarında indirime gitti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın ikinci nesil tableti iPad 2 yarından itibaren Türkiye’de de satışa sunuluyor. 1080 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak olan iPad 2’nin duyurulmasıyla birlikte Bilkom elinde bulunan birinci nesil iPad modellerinin fiyatlarında da indirime gitti.

Bilkom’un çevrimiçi mağazasına girip satışta olan birinci nesil iPad modellerini listelediğinizde fiyatlarda indirim yapıldığını gördük. Daha önce 1079 TL’lik tavsye edilen satış fiyatına sahip olan 16 GB WiFi iPad’in fiyatının 890TL’ye düşürüldüğünü görüyoruz. Üstelik yukarıdaki görselden de farkedebileceğiniz şekilde EFT ve Havale ile ödemelerde daha fazla indirim göze çarpıyor. Benzer şekilde stokta olan diğer iPad 1 ürünlerinde de 200 TL’ye yaklaşan indirimler söz konusu.

Şimdi şu soruyu sormak gerekiyor: Yaklaşık 200 TL’lik fark için önde ve arkada kamera, daha hızlı işlemci ve grafik işlemci, daha ince tasarım, FaceTime gibi özelliklerden vazgeçmeye değer mi?

Yarın satışa çıkacak iPad 2 hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak için yaklaşık bir ay önce gerçekleştirdiğimiz ayrıntılı iPad 2 incelemesine göz atabilirsiniz.

İlgili – Bilkom

İLGİLİ HABERLER