Teknoloji

Beyaz Samsung Galaxy Note 9 Tayvan’da gözler önüne çıktı

beyaz samsung galaxy note 9

Apple ve Samsung, akıllı telefonları için saf beyaz renk seçeneği sunmayı yıllar önce bırakmıştı. Ancak Apple iPhone XR‘ı ile beyazı yeniden renk seçenekleri arasına eklemişti. Samsung da bu hamleye yanıt vermekte fazla gecikmedi. Şirket ağustosta tanıttığı Galaxy Note 9‘un “İlk Kar Beyazı” olarak tanımladığı beyaz renk seçeneğini gözler önüne çıkarttı. Beyaz Samsung Galaxy Note 9, ilk olarak Tayvan‘da raflardaki yerini alacak.

Güney Koreli şirket, beyaz renk seçeneğinin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda henüz bilgi vermedi. Samsung’un telefonlarının renk seçenekleri konusunda bölgeden bölgeye değişen bir yaklaşım izlemesi nedeniyle bu konuda tahminde bulunmak zorlaşsa da, beyaz Note 9’un Tayvan dışında birkaç ülkede daha piyasaya sürülme ihtimali yüksek görünüyor.

Samsung son olarak 2015’te Galaxy Note 5 için beyaz renk seçeneği sunmuştu. Galaxy Note 9 için hazırlanan renk portföyünde beyazın dışında Lavanta Moru, Metalik Bakır, Okyanus Mavisi, Bulut Gümüşü renk seçenekleri bulunuyor. Beyaz Note 9 beraberinde beyaz bir S Pen ile geliyor.

Beyaz Samsung Galaxy Note 9, Tayvan’da aralık ayının başında 30 bin 900 Tayvan doları (5242 TL) karşılığında satışa sunulacak. Ülkede Note 9’un diğer renk seçenekleri de aynı fiyat karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER