Manşetler

Beyaz renkli iPhone 4 bu hafta içinde Avrupa’da piyasaya çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beyaz renkli iPhone 4 modeli geçtiğimiz yıl tanıtıldığından bu yana, üretiminde meydana gelen bazı problemler nedeniyle, bir türlü piyasaya çıkamadı. Birkaç kez ürünün çok yakında piyasaya çıkacağına dair çeşitli ipuçları ortaya çıktı, ancak bunların hemen hemen hepsi boşa çıktı denilebilir. Şimdi bir kez daha bu beyaz renkli akıllı telefonla ilgili dedikodular ortada dolaşmakta.

SlashGear’ın güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiye göre beyaz renkli iPhone 4 modeli Hollanda’da, burada faaliyet gösteren T-Mobile tarafından, 27 Nisan itibariyle piyasaya sunulacak. Konuyla ilgili delil olarak kabul edilen satış sistemi ekran görüntüsüne göre beyaz renkli ürün stoklara kısıtlı sayıda girecek ve sadece 16 GB’lık model sunulacak. Eğer satışlar iyi giderse, beyaz renkli modeli satın almak isteyenlere dört beş hafta beklemeleri gerektiğinin söylenmesi de tavsiye edilmiş durumda.

Engadget’ın aktardığı başka bir habere göreyse, beyaz renkli iPhone 4’e Vodafone UK’nin envanter sisteminde rastlanmış. Üstelik 16 GB kapasiteli beyaz renkli modelin Büyük Britanya’da satışa sunulduğu, şanslı bir kişinin bu ürüne sahip olduğu dile getiriliyor. Aşağıdaki ikinci bağlantıda bu konuyla ilgili ayrıntıları bulmanız mümkün. Ayrıca yazıda yer alan galeride beyaz renkli iPhone 4 ve onun ambalajı da gözler önüne seriliyor.

İlgili – SlashGear
İlgili – Engadget

[Görsel – Engadget]

İLGİLİ HABERLER