Manşetler

Beyaz iPhone 4 siyah iPhone 4’ten daha mı kalın? – Video

Beyaz renkli iPhone 4 dün itibariyle yurtdışında satışa çıktı, yabancı teknoloji sitelerinde ve bloglarda bu cihazla ilgili izlenimleri okumaya, videolarını izlemeye başladık. Beyaz rengin iPhone 4’ü daha parlak gösterdiği ortada, ancak dikkatli gözlerin kaçırmadığı bir diğer şeyse beyaz renkli iPhone 4’ün siyah renkli olandan biraz daha şişman göründüğü.

Apple beyaz renkli iPhone 4’ü üretirken bayağı bir zorlandığını kabul ediyor. Bu gecikmenin özellikle içerideki donanım bileşenlerinin renginden kaynaklandığı belirtiliyor. Beyazın ışığa gösterdiği tepki siyahtan daha farklı, bu da içerideki donanım bileşenlerinin ışıktan korunması için farklı bir yol belirlemesine neden olmuş. Belki de bulunan bu çözüm beyaz iPhone 4’ün siyah renkli kardeşinden daha kalın olmasına neden olmuş olabilir.

Apple ise bu kalınlık farkından bahsetmiyor. Eğer Apple’ın web sitesine girip iPhone 4’ün teknik özelliklerine bakacak olursanız her iki varyasyonun da aynı boyutlara sahip olduğunu göreceksiniz.

Slashgear’ın çekmiş olduğu ve aşağıda bulacağınız video beyaz ve siyah iPhone 4’ü aynı karede gösteriyor. Gerçekten beyaz renkli iPhone 4 bize de biraz kalın göründü, ne dersiniz?

Video: Beyaz ve siyah iPhone 4’ler karşı karşıya

İlgili – MacRumors

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER