Teknoloji

Bethesda The Elder Scrolls: Blade demosunu iPhone Xs ile gerçekleştirdi

bethesda the elder scrolls

Apple yeni iPhone’larını tanıttığı etkinlikte bazı misafirleri de ağırladı. Şirket misafirleriyle birlikte yeni iPhone’larının güçlü olduğu noktaları öne çıkardı. Bu misafirlerden birisi de oyun stüdyosu Bethesda‘nın direktörü Todd Howard oldu. Bethesda The Elder Scrolls: Blade demosunu iPhone Xs ile yaparak Apple’a yeni telefonunun grafik gücünü sergilemesinde yardım etti.

Todd Howard, sahnede yaptığı konuşmada iPhone Xs’in gücü sayesinde mobilde konsol kalitesinde grafikler sunabildiklerini belirtti. Bethesda yöneticisi, söylediklerini kanıtlamak için sahnede bir süre The Elder Scrolls: Blade de oynadı.

Howard, iPhone Xs ve iPhone Xs Max‘in OLED paneliyle The Elder Scrolls: Blade oyuncularının daha fazla detay göreceğini belirtti. Gelişmiş ışık efektlerinin varlığına dikkat çeken Bethesda direktörü, iPhone Xs ve iPhone Xs Max’in geniş stereo sayesinde kulaklıklar olmadan da ortam sesi sağlayabileceğini ifade etti.

Bethesda The Elder Scrolls: Blade duyurusunu haziran ayında yapmıştı. Şirket oyunun gelişi için sonbaharı işaret etmişti. Oyun hâli hazırda hem iOS hem de Android üzerinde ön siparişe açıldı. iTunes App Store’da oyunun gelişi için 1 Aralık tarihi işaret ediliyor.

İLGİLİ HABERLER