EğlenceTeknoloji

Bethesda merakla beklenen Starfield’ın çıkış tarihini duyurdu

starfield bethesda

Bethesda, uzun süredir konuşulan ve oyuncuların karşısına yeni bir evren çıkaracak olan Starfield ile ilgili ilk bilgileri paylaştı. Adından da anlaşılacağı üzere uzayda geçecek olan oyunun ilk fragmanı yayınlandı. Oyun, 11 Kasım 2022’de Xbox Series X ve S ile PC’de oyuncularla buluşacak.

İlk fragmanda çok fazla oyun aksiyonu gösterilmiyor. Ancak Bethesda oyunu tanımlarken “istediğiniz kişi olabilecek, istediğiniz yere gidebileceksiniz” ifadelerini kullanıyor. Starfield’da uzaydaki son kaşif grubunun macerası anlatılacak. Bethesda, oyunla ilgili bilgilerin paylaşımı için özel bir web sayfası da hazırladı.

The Washington Post gazetesi tarafından yapılan bir paylaşım ise Starfield’ın yapım sürecine yakından bakmayı sağlıyor. Bethesda’nın oyun için “Oynamayı hayal ettiğimiz oyunu yaptık” demesi dikkat çekiyor. Şirket donanım, teknoloji ve deneyim sayesinde bu tarz bir uzay oyununun geliştirilebildiğinin altını çizdi.

Bethesda, Starfield için Creation Engine 2 adını taşıyan yeni oyun motorunu kullandı. Oyunla ilgili yeni detayların önümüzdeki dönemde paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER